Droge witte wijn

Rcatiteli

Chardonnay

Sauvignon

Reserve

MoldaviŽ 2005

11 %

Deze wijn is gemaakt van met de hand geplukte druiven uit de wijngaarden van Tomai Vinex in de regio GagoeziŽ in het warme en droge zuiden van MoldaviŽ.  De combinatie van Chardonnay, Sauvignon en Rcatiteli is gerijpt in eikenhouten vaten en heeft een aroma van perzik, honing en zwarte bessen. De rijke, zijdeachtige structuur gaat gepaard met een frisse, lichtzure tinteling en klassieke amandel- en citrustonen.

De wijn vormt een excellente partner voor lichte snacks, zachte kaas, vis en gevogelte.

 

Droge rode wijn

Pinot Franc

Cabernet

Merlot

Reserve

MoldaviŽ 2004

12 %

Deze wijn is gemaakt van met de hand geplukte druiven uit de wijngaarden van Tomai Vinex in de regio GagoeziŽ in het warme en droge zuiden van MoldaviŽ.  Door de rijping in eikenhouten vaten is een rijk en complex aroma ontwikkeld.

De fluweelzachte smaak met accenten van amandelen en kersen wordt door de combinatie van Cabernet  met Pinot Franc en Merlot nog verzacht met aantrekkelijke fruittonen. De wijn past uitstekend bij rood vlees, lamsbout en pittige kazen.

 

Droge rode wijn

Cabernet Sauvignon

Reserve

MoldaviŽ 2006

12 %

Deze wijn is gemaakt van met de hand geplukte druiven uit de wijngaarden van Tomai Vinex in de regio GagoeziŽ in het warme en droge zuiden van MoldaviŽ. De unieke bodem en het klimaat van deze regio zijn bij uitstek geschikt voor de productie van rode wijnen. Door de rijping in eikenhouten vaten heeft de dieprode wijn een rijk en complex aroma ontwikkeld met zwarte bessen en licht kruidige ondertonen. De volle, ronde smaak past uitstekend bij wild, gegrilde gerechten en stevige kazen.

 

 

 

 

 

Merlot
Reserve 2001
De Merlot 2001 is bereid uit zorgvuldig geselecteerde druiven uit het zonnige MoldaviŽ en gerijpt in de kelders van Doina Vin. De wijn onderscheidt zich door de elegante fluwelige kleur, de volle body en de rijpe tannine in de afdronk. Het opvallende karakter van de wijn wordt gevormd door het sterke aroma van zwarte bessen gecombineerd met eikenhout, die in perfecte balans is met de smaak.De wijn past uitstekend bij rood vlees, pasta, lasagna, pizza en stevige kazen.
 
 

 

 

 

 

 

Chardonnay
2007 
De wijn, gerijpt op eikenhout, draagt het karakter van de Doina Vin wijngaarden met zijn delicate en aromatische smaak. Het is een mooie droge wijn met citrus en een vleug meloen, die opvalt door de heldere kleur en kruidige afdronk.
De wijn combineert goed met vis, gevogelte en kaas.

Rcatiteli
Highslide JS
RCATITELI
CHARDONNAY
SAUVIGNON
RESERVE
2005

 

 


Pinot Franc

Highslide JS

PINOT FRANC
CABERNET
MERLOT
RESERVE
2004

 

 

 


Cabernet
Sauvignon

Highslide JS

CABERNET
SAUVIGNON
RESERVE
2006


Merlot

Highslide JS
MERLOT
 


Chardonnay

Highslide JS
CHARDONNAY